Een artikel toevoegen aan deze website

Gratis een artikel toevoegen met 2 backlinks? Gebruik de onderstaande editor. Na goedkeuring plaatsen wij je artikel zo spoedig mogelijk!

Lees eerst even de voorwaarden onderaan deze pagina.

6+6=

De voordelen

Als je een website hebt kan je die hier promoten door een artikel te schrijven artikel directorieen deze in te dienen voor beoordeling. Dagelijks worden nieuwe artikelen ingepland om geplaatst te worden. Het indienen van goed geschreven artikel heeft meerdere voordelen. Een aangeleverde tekst mag 2 links bevatten, wat de vindbaarheid van de website waarna gelinkt wordt bevorderd.

Wij optimaliseren de teksten en plaatsen goedgekeurde artikelen en plaatsen deze daarda in een passende categorie. Als een passende categorie nog niet bestaat, maken wij deze voor je aan.  Afbeeldingen en tags voegen wij zelf toe, ook deze optimaliseren wij. Artikelen die echt goed geschreven zijn en veel gelezen worden, delen wij na enkele weken op Facebook, Google+ en Twitter. De meest gelezen artikelen krijgen een prominente plaats op deze website.

Een iedere tekst dient echter wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Teksten die niet voldoen aan onze voorwaarden, kunnen wij helaas niet plaatsten.

Artikel toevoegen? De voorwaarden

Ingediende teksten moet aan de onderstaande huisregels voldoen.
Inzendingen die niet voldoen kunnen wij niet plaatsen. Het is daarom raadzaam om eerst de onderstaande regels goed door te nemen.

  • Teksten moeten volledig uniek zijn en mogen niet afkomstig zijn van andere websites. Als wij een tekst later op een andere website tegenkomen, worden de links in de tekst verwijderd en laten wij de tekst opnieuw schrijven door een copyrighter. Wie een geheel of deels gekopieerde tekst indient, krijgt een IP ban, je bent dan niet langer welkom op deze website. Wij werken samen met vele andere beheerders van link en artikel directories, waar dan ook een ban volgt.
  • Teksten moeten in het Nederlands worden aangeleverd en leesbaar zijn.
    Enkele spelfouten is geen enkel probleem maar onleesbare teksten kunnen wij niet plaatsen.
  • Gebruik minimaal 1 kop, in elk geval een H2 heading.
    Maximaal 3 headings per 350 woorden. Lukt het niet om met de Wordpress WYSIWYG editor headings toe te voegen? Maak de kop tekst dan vetgedrukt door met de B knop.Wij veranderen de vetgedrukte tekst dan later voor je in headings.
  • Alleen teksten die voor mensen zijn geschreven worden geplaatst. Een iedere tekst moet voor mensen geschreven zijn en niet voor Google. Een artikel dat meer dan 2,5% aan keywords bevat, is niet zoekmachine vriendelijk en kunnen wij niet plaatsen.
  • Alle onderwerpen zijn toegestaan, behalve 18+ en gokken.
  • Er wordt niet onderhandeld noch gecommuniceerd over het wel of niet plaatsen van een artikel. Lever een goede, informatieve tekst aan, indien deze voldoet aan de huisregels, dan plaatsen wij deze z.s.m.